The One – Берлин Бели Кухни

В началото на месец Май 2020 година, монтирахме 2 кухни по изготвен от нас проект в Берлин – Германия.
Въпреки малките размери на тези, подготвени за отдаване под наем апартаменти в центъра на Берлин, ние успяхме да съчетаем в тях изчистен дизайн подходящ за почти всеки и максимална функционалност. За изготвянето на висок клас мебели се спряхме на МДФ-плоскости, които подготвихме чрез прецизно лакиране на ръка и полиране до гланц. Така кухните придобиха модерна визия, която се вписва в динамичния живот на столицата. За улеснение на бъдещите наематели монтирахме осветление, което се включва чрез сензор за движение. Това е особено практично в кухнята, когато ръцете са ви изцапани или мокри, защото избягвате замърсяването на повърхности чрез докосване, когато имате нужда да светнете.

Допълнително монтирахме контакт, вграден в горните шкафове, който при натискане се спуска от тях.
Стъкленият гръб в кухнята изглежда много добре и се поддържа много лесно.
Като контраст на тази снежно бяла, изчистена кухня, използвахме технически светло сив камък за плот и гранитна мивка в по-тъмен тон сиво.
Вградените уреди сa от високия клас на АЕГ с минимум А+ енергиен клас, като повечето от тях са А+++. Ние се съобразяваме с финансовите възможности на клиента, но при подбора на уреди за вграждане препоръчваме такива от висок клас с дългосрочно нисък енергиен разход между А+ и А +++, така съзнателно допринасяме и за опазване на природата и за ниски експлоатационни разходи в бъдеще.
И в този ред на мисли, нашите кухни излязоха над 20% по-евтини от немските.

  • КЛИЕНТ Частен Клиент
  • ГОДИНА Май, 2020
  • УСЛУГА Обзавеждане на апартаменти с кухни по размер
  • ДИЗАЙНПо дизайн и проект на MFU
  • КАТЕГОРИЯ ,